Connect with us

CELEBRITY

Jeste li igrali na svakoj od tih površina?“ – Iga Šwiatek suočila se s novinarom zbog pitanja o njenoj dominaciji na šljaci koja se ne prenosi na druge površine Autor: Urvi Mehra..see more details

Published

on

Iga Šwiatek je nedavno imala zanimljiv susret s novinarom koji je postavio pitanje o njenoj dominaciji na šljaci i njenim rezultatima na drugim podlogama. Novinar je istaknuo da je Šwiatek već duže vreme dominantna na šljaci, ali da se njen uspeh ne prenosi u potpunosti na druge vrste podloga, poput tvrde podloge i trave.

Šwiatek je na ovo pitanje reagovala s određenom dozom sarkazma i frustracije, pitajući novinara da li je ikada igrao na svim tim površinama kako bi mogao da razume izazove koje donosi svaka podloga. Ona je naglasila da svaka površina ima svoje specifične karakteristike i zahteve, što čini svaku sezonu izazovnom na svoj način.

Iako je priznala da je njen uspeh na šljaci očigledan, Šwiatek je podsetila da je potrebno vreme da se prilagodi na različite površine, posebno kada je reč o prelazu sa šljake na tvrdu podlogu ili travu. Takođe je napomenula da se trudi da poboljša svoj nastup na svim podlogama i da se ne može uvek očekivati da će biti jednako uspešna na svakoj.

Ova interakcija je pokazala da Šwiatek ne samo da je svesna svojih prednosti i mana, već i da je spremna da se suoči sa izazovima i kritikama koje dolaze s različitim površinama. Njen odgovor je ukazao na potrebu za većim razumevanjem i empatijom prema izazovima sa kojima se profesionalni sportisti suočavaju.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24