Connect with us

CELEBRITY

Iga Świątek poslala je dirljivu poruku: “Ne mogu više ovako, boli me…..

Published

on

Iga Świątek, poljska teniska zvijezda, nedavno je uputila jasnu poruku svojoj suparnici, Danielle Collins, nakon kontroverznog meča na Olimpijskim igrama u Parizu. U svom obraćanju medijima, Świątek nije skrivala svoje osjećaje i odlučno je stala u obranu svojih postupaka tijekom spornog četvrtfinalnog susreta.

tanemo profesionalni i poštujemo pravila.”

Iga je također istaknula da je uvijek igrala fer i pošteno, te da je njen cilj bio jedino pružiti svoj najbolji tenis. “Uvijek sam se trudila biti uzor na terenu i van njega. Tenis je sport u kojem se natječemo, ali također mora postojati međusobno poštovanje. Ove optužbe su razočaravajuće, ali me neće odvratiti od mog cilja.”

Poruka koju je Iga uputila Danielle Collins bila je jasna i izravna. “Nadam se da ćemo u budućnosti moći razgovarati i riješiti nesuglasice na profesionalan način. Sport treba ujedinjavati ljude, a ne stvarati razdore.”

Reakcije na ovu izjavu bile su mješovite. Dok su neki podržali Świątek, drugi su smatrali da bi trebala pokazati više razumijevanja za osjećaje svoje protivnice. Bez obzira na različita mišljenja, jedno je sigurno: Iga Świątek ostaje jedna od najvažnijih figura u svijetu tenisa, čija će se riječ uvijek pažljivo slušati.

Ovaj incident naglašava važnost jasnih pravila i komunikacije među igračima, kako bi se izbjegle ovakve kontroverze u budućnosti. Świątek je svojom izjavom pokazala odlučnost i profesionalizam, te poslala poruku da se neće povući pred nepravdom

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24