Connect with us

CELEBRITY

Iga Świątek: “Znam da sam pogriješila na Olimpijadi, ali učinit ću Poljsku ponosnom u sljedećem meču.”..see more details

Published

on

Iga Świątek, poljska teniska zvijezda, priznala je da nije ispunila očekivanja na Olimpijskim igrama u Parizu 2024., ali je izrazila čvrstu odlučnost da se vrati jača i donese ponos svojoj zemlji u nadolazećim natjecanjima. Nakon neočekivanog poraza, Świątek je bila otvorena prema svojim navijačima, rekavši: “Znam da sam pogriješila na Olimpijadi, ali učinit ću sve da ponosim Poljsku u sljedećim mečevima.”

Njena iskrenost i samokritika su pokazali koliko joj je stalo do njenog sportskog uspjeha i do podrške koju dobiva iz domovine. Świątek je već dokazala da je sposobna za velike pobjede, osvojivši nekoliko značajnih titula u svojoj karijeri. Sada se fokusira na ispravljanje grešaka i unapređenje svoje igre.

“Porazi su dio sporta, ali oni nas čine jačima,” izjavila je Świątek. “Naučila sam puno iz ovog iskustva i sada sam još motiviranija da se vratim na teren i pružim svoj maksimum. Poljska je uvijek bila uz mene i sada je moj red da uzvratim tu podršku.”

Njeni treneri i tim također su uvjereni da će se Świątek brzo oporaviti i vratiti na pobjedničke staze. Planiraju intenzivne treninge i taktičke pripreme kako bi bila spremna za sljedeće izazove. Poljski navijači s nestrpljenjem iščekuju njen povratak, vjerujući u njene sposobnosti i odlučnost.

“Iga je pravi borac,” rekao je njen trener. “Ona nikada ne odustaje i uvijek teži ka savršenstvu. Vjerujem da će nas uskoro opet razveseliti svojim pobjedama.”

Świątekina posvećenost i strast prema tenisu su neupitne, a njena obećanja da će učiniti sve kako bi donijela ponos Poljskoj sigurno će inspirirati mnoge mlade sportaše. Bez obzira na trenutne poteškoće, njen put ka vrhu tek počinje, a budućnost poljskog tenisa izgleda svijetlo s njom na čelu.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24