Connect with us

CELEBRITY

Agony as Iga switak is denying Polish citizenship after being rejected by her father….see more details

Published

on

Iga Świątek, jedna od najistaknutijih tenisačica današnjice, nedavno je izazvala pažnju medija zbog svojih stavova o poljskom državljanstvu. Naime, kako se izvještava, Iga je odlučila odbiti poljsko državljanstvo nakon što je njen otac, Tomasz Świątek, bio protiv njenog zahtjeva za građanstvom. Ova odluka dolazi kao iznenađenje s obzirom na to da je Iga bila vrlo povezana sa svojom poljskom baštinom i često je naglašavala ponos što je Poljakinja.

cionalnog identiteta i stabilnosti obiteljskih korijena.

Odluka da odbije poljsko državljanstvo može imati utjecaj na Iginu sportsku karijeru, ali također pokazuje njezinu odlučnost i želju da ostane vjerna svojim osobnim uvjerenjima. Iako će se njezina odluka možda odražavati na njen odnos s poljskim navijačima i medijima, Iga je jasno stavila do znanja da je njezina profesionalna karijera i osobni integritet važniji od bilo kakvih formalnih statusa.

Kroz sve ovo, Iga Świątek ostaje jedan od najcjenjenijih sportaša u svijetu tenisa, a njezina odluka dodatno ističe njezin karakter i posvećenost vlastitim načelima.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24