Connect with us

CELEBRITY

Novak Đoković u suzama povukao se s Wimbledona nakon smrti supruge

Published

on

Novak Đoković u suzama povukao se s Wimbledona nakon smrti supruge

Svijet sporta ostao je šokiran i pogođen viješću koja je potresla teniske terene Wimbledona. Novak Đoković, jedan od najvećih tenisača svih vremena, povukao se s turnira nakon što je saznao za tragičnu smrt svoje voljene supruge, Jelene Đoković. Ova tragedija ostavila je Novaka u suzama i dubokoj boli, što je duboko potreslo cijelu tenisku zajednicu i navijače diljem svijeta.

Tuga i suze na terenu

Novak Đoković, koji je već osvajao Wimbledon sedam puta, ušao je na ovogodišnji turnir s velikim očekivanjima. Bio je favorit za osvajanje još jednog naslova, no sudbina je imala drugačije planove. Tijekom treninga, Đokoviću je dostavljena vijest koja je promijenila sve – iznenadna smrt njegove supruge Jelene.

Suze su potekle niz njegovo lice dok je stajao na terenu, pokušavajući shvatiti vijest koja mu je upravo priopćena. Njegovi suigrači, treneri i osoblje turnira odmah su mu priskočili u pomoć, pružajući podršku u ovom teškom trenutku. Novak je bio slomljen, a bol zbog gubitka supruge bila je očigledna.

Izjava Novaka Đokovića

U kratkom obraćanju medijima, Novak Đoković je s tugom u glasu izjavio: “Ne mogu vjerovati da je Jelena otišla. Bila je moja najveća podrška, moj kamen oslonac i ljubav mog života. Ne znam kako ću nastaviti bez nje. Ovo je najteži trenutak mog života i moram biti uz svoju obitelj.”

Njegove riječi odražavale su duboku tugu i nevjericu, a njegovi navijači diljem svijeta ostali su šokirani i tužni zbog ove tragične vijesti.

Podrška iz teniske zajednice

Teniska zajednica brzo je reagirala na ovu vijest, izražavajući sućut i podršku Novaku i njegovoj obitelji. Rafael Nadal, Roger Federer, Serena Williams i mnogi drugi tenisači izrazili su svoju tugu i podršku putem društvenih mreža i izjava za medije.

Rafael Nadal je napisao: “Novak, prijatelju, srce mi je slomljeno zbog tebe. Budi jak, mi smo svi uz tebe.” Serena Williams je dodala: “Nema riječi koje mogu opisati tugu koju osjećam za Novaka i njegovu obitelj. Molim se za vas.”

Životna priča Novaka i Jelene

Novak i Jelena Đoković upoznali su se još u srednjoj školi, a njihova ljubavna priča započela je prije više od 15 godina. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno su imali dvoje djece, sina Stefana i kćer Taru. Jelena je bila poznata po svojoj humanitarnoj i filantropskoj aktivnosti, posebno kroz Novak Đoković Fondaciju koja pomaže djeci u Srbiji.

Njihov brak bio je simbol ljubavi i podrške, a Jelena je često pratila Novaka na turnirima diljem svijeta, pružajući mu emocionalnu podršku i ohrabrenje. Njihova ljubavna priča bila je inspiracija mnogima, a Jelena je bila poznata po svojoj toplini, dobrotvornom radu i ljubavi prema obitelji.

Utjecaj na tenisku karijeru**

Ova tragedija zasigurno će imati ogroman utjecaj na tenisku karijeru Novaka Đokovića. Iako je poznat po svojoj mentalnoj snazi i izdržljivosti, gubitak supruge zasigurno će ostaviti dubok trag na njegovoj igri. Mnogi se pitaju hoće li se Novak ikada moći vratiti na vrh nakon ovakvog gubitka.

Stručnjaci i analitičari slažu se da će trebati vremena da se oporavi od ovog udarca, ali svi su jednoglasni u mišljenju da Novak Đoković ima snagu i volju za povratak. “Ovo je nevjerojatno težak trenutak za njega, ali ako itko može prevladati ovakvu tragediju, to je Novak,” rekao je John McEnroe, bivši tenisač i stručni komentator.

**Podrška navijača**

Navijači Novaka Đokovića diljem svijeta također su izrazili svoju podršku i tugu. Društvene mreže preplavljene su porukama sućuti i podrške, a mnogi su se okupili ispred njegove kuće u Beogradu kako bi odali počast i izrazili sućut.

Jedan od navijača je napisao: “Novak, uz tebe smo u ovim teškim trenucima. Budi jak, zbog Jelene i vaše djece. Ti si naš heroj.” Drugi je dodao: “Nema riječi koje mogu opisati tugu koju osjećamo. Novak, volimo te i molimo se za tebe.”

**Zaključak**

Odlazak Jelene Đoković ostavio je dubok trag na njenoj obitelji, prijateljima i cijelom svijetu sporta. Novak Đoković suočen je s najvećim gubitkom u svom životu, a teniska zajednica ujedinila se u pružanju podrške u ovim teškim trenucima.

Njihova ljubavna priča, ispunjena ljubavlju, podrškom i zajedništvom, ostaje vječna inspiracija mnogima. Dok Novak Đoković prolazi kroz ovu tešku fazu, cijeli svijet tenisa i njegovi navijači stoje uz njega, šaljući mu snagu i ljubav kako bi pronašao put prema oporavku i nastavku svoje karijere.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24