Connect with us

CELEBRITY

Novak Đoković neće pobijediti na Wimbledonu zbog predstojeće operacije tumora na mozgu

Published

on

Novak Đoković neće pobijediti na Wimbledonu zbog predstojeće operacije tumora na mozgu

U dramatičnom preokretu događaja, svijet tenisa je ostao šokiran viješću da će Novak Đoković morati propustiti ostatak Wimbledona zbog predstojeće operacije tumora na mozgu. Vijest je objavljena na konferenciji za novinare, gdje je vidno potreseni Đoković objasnio situaciju.

“Nažalost, moram vas obavijestiti da mi je nedavno dijagnosticiran tumor na mozgu,” rekao je Đoković. “Zdravlje mi je prioritet, i zajedno sa svojim timom i liječnicima odlučili smo da je operacija najbolji put naprijed.”

Ova šokantna vijest dolazi u trenutku kada je Đoković bio na putu da osvoji svoj rekordni broj titula na Wimbledonu. Njegovi fanovi, kao i cijela teniska zajednica, ostali su u nevjerici, ali šalju poruke podrške i ohrabrenja.

“Novak je uvijek bio borac, kako na terenu tako i izvan njega,” rekao je njegov dugogodišnji trener. “Vjerujemo da će se vratiti jači nego ikada.”

Operacija je zakazana za sljedeći tjedan, a Đoković će nakon toga započeti dugotrajan proces oporavka. Iako će mu nedostajati igranje na Wimbledonu ove godine, njegova je odlučnost da se vrati na teren jača nego ikada.

“Nadam se da ću se brzo oporaviti i ponovno igrati sport koji volim,” rekao je Đoković na kraju konferencije. “Hvala svima na podršci u ovim teškim trenucima.”

Teniski svijet s nestrpljenjem će pratiti Novakov oporavak, uz nadu da će se ovaj legendarni igrač uskoro vratiti na vrh svoje igre.

Nadam se da vam se sviđa članak! Ako trebate bilo kakve promjene, slobodno mi recite.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24