Connect with us

CELEBRITY

Iga Świątek, trenutno prva tenisačica svijeta, povukla se s National Bank Open turnira u Torontu…read more

Published

on

Iga Świątek, trenutno prva tenisačica svijeta, povukla se s National Bank Open turnira u Torontu, što je šokiralo mnoge ljubitelje tenisa. Turnir, poznat i kao Canadian Open, tradicionalno okuplja najbolje tenisačice iz cijelog svijeta, ali ove godine će biti lišen prisutnosti nekoliko zvučnih imena.

Świątek je odluku o povlačenju donijela zbog zdravstvenih razloga, odnosno iscrpljenosti i potrebe za odmorom nakon naporne sezone. Ona nije jedina igračica koja je donijela ovu odluku. Uz nju, povukle su se i druge vrhunske tenisačice poput Aryne Sabalenke i Coco Gauff, čime je turnir ostao bez značajnog dijela svoje zvijezdane postave.

Ove odluke dolaze u ključnom trenutku sezone, jer se tenisačice pripremaju za nadolazeći US Open, jedan od četiri Grand Slam turnira. Prioritet većine vrhunskih igračica je osigurati da su u najboljoj mogućoj formi za ove važne turnire, što ponekad znači žrtvovanje manjih turnira kako bi se očuvalo zdravlje i kondicija.

Organizatori National Bank Open turnira izrazili su razočaranje zbog povlačenja tolikog broja vrhunskih igračica, ali su također naglasili da razumiju njihove razloge. Unatoč izostanku nekoliko velikih imena, turnir će i dalje privući značajan broj talentiranih tenisačica koje će se boriti za titulu.

Iako će navijači biti uskraćeni za priliku da vide Świątek i druge zvijezde u akciji u Torontu, svi s nestrpljenjem iščekuju njihovu povratak na teren u New Yorku za US Open, gdje će ponovno pokazati svoju izvrsnost i borbenost.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2024 UKwow24